Tony Robbins

tonyrobbins1-1600x900-c-default

Tony Robbins este singurul om care, pe langa mama si tata, il ascult, privesc zilnic si a carui invataturi imi ghideaza viata de o buna vreme de timp.

Conform paginii sale oficiale, Tony Robbins este Anteprenor, autor de carti best-selluri, filantropist si no.1 coach si business strategist al natiunii.

Autor al 6 carti bestselluri international, incluzand cea mai recenta New York Times #1 besteller De Neclintit, Manualul de strategii pentru Libertatea ta Financiara si Banii: Stapaneste Jocul, 7 Pasi simpli spre Libertatea Financiara,Robbins a influentat viata a mai mult de 50 de milioane de oameni din peste 100 de tari prin programele sale audio, video si life training. El a creat programul #1 de dezvoltare personala si profesionala a tuturor timpurilor iar mai mult de 4 milioane de oameni au participat la seminariile lui Live.

Tony Robbins este fondator sau partener in mai mult de 30 de companii in diverse industrii, de la tehnologie (virtual reality) si sport( Major League Soccer) la evenimente si hospitality, incluzand si #1 resort & spa Namale din Insulele Fiji. Aceste companii au vanzari anuale combinate de peste $5 miliarde.

A fost onorat de catre Accenture ca fiind “Top 50 Business Intelectuali din Lume”, de catre Harvard Press ca fiind unul din “Top 200 Business Guru” si de catre American Express ca fiind unul dintre “Top 6 Lideri in Business din Lume”. A aparut pe coperta revistei Fortune Magazine ca fiind “CEO Whisperer” si a fost numit in top 50 din Worth Magazin 100 cei mai puternici oameni din lumea financiara globala pentru 2 ani consecutivi.

In misiunea lui continua de a avea un impact in vietile a milioane de oameni, Robbins a creat parteneriate si a devenit vocea a mai multor companii inovative din industria financiara.

Munca acestuia a atins viata unor entertaineri de top, precum Aerosmith, Green Day, Usher si Pitbull. Lideri miliardari din business cauta sfatul acestuia; magnatul cazinourilor Steve Wynn si fondatorul Saleforce.com Marc Benioff sunt printre cei care il suna pentru coaching.

Robbins este un filantropist activ. Prin intermediul parteneriatului sau cu Feeding America, el a oferit peste 200 de milioane de mese catre cei in nevoie in ultimii 2 ani si este pe cale sa ofere un miliard de mese pana in 2025. El a initiat de asemenea programe in mai mult de 1,500 de scoli, 700 de inchisori si 50,000 de organizatii si adaposturi. Acesta ofera apa proaspata catre 100,000 de oameni zilnic in India pentru a preveni boli cauzate de apa infestata, boli care sunt cauza #1a mortii copiilor din aceasta tara.

Tony traieste in Palm Beach, Florida, alaturi de sotia sa, Sage Robbins.


Ceea ce pentru mine a reprezentat cel mai Puternic indiciu ca e absolut NEAPARAT sa inteleg si sa aprofundez ceea ce Tony preda, a fost momentul in care am realizat ca dupa atata “dezvoltare personala” si atatea carti citite, viata mea tot nu s-a schimbat.

Asa ca in primavara anului trecut, mai 2017, am luat decizia ca voi asculta in absolut fiecare zi cel putin o ora unul dintre programele lui Personal Power sau Get the Edge, iar programul lui Power to Influence l-am ascultat cate 3 ore pe zi, timp de o luna intreaga. Am spus ca e momentul sa nu mai tot sar de la un mentor sau o carte la alta ci sa inteleg despre ce e vorba de fapt. Acest fapt s-a datorat si faptului ca ceea ce Tony prezinta este cu adevarat o tehnologie transformationala si usor de inteles, odata ce am inceput s-o aplic.

Il onorez pe Tony Robbins pentru obsesia lui care mi-a schimbat complet viata si chiar daca eu sunt cel care fac schimbarea si lucrez in fiecare zi pentru viata mea legendara, el este cel care m-a ghidat cel mai mult pe acest drum.

Ti-a placut sau nu acest articol? Daca vrei sa-mi spui, scrie un comentariu aici sau pe Facebook.

“Nu accepta o viata in care sa fii, sa faci, sa daruiesti sau sa impartasesti mai putin decat maximul de care simti tu ca esti capabil !”

Cu drag,

 Florin Dascalu

Florin Dascalu

Advertisements

One thought on “Tony Robbins

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s