Cei 3 Pasi pentru a stapani Stiinta Succesului

stiinta succesului

Tony Robbins spune ca pentru o viata legendara e obligatoriu sa stapanim 2 skilluri: Stiinta Succesului si Arta Implinirii.

Stiinta succesului este abilitatea de a transforma visele in realitate, de a crea ceva din nimic, de a produce orice rezultat.

In fiecare domeniu sunt anumite reguli ale succesului, pe care le poti calca ( in acest caz, fiind pedepsit) sau le poti urma ( in acest caz, fiind recompensat).

De exemplu, exista o anumita stiinta catre sanatate si fitness. Biochimic, suntem cu totii diferiti. Totusi, sunt anumite reguli fundamentale pe care le poti urma pentru a prospera si a fi bogat in energie si vitalitate.

Este la fel si in lumea financiara. Cei mai de succes investitori lasa o multime de urme sau indicii pe care le putem urmari. Studiind aceste modele si aplicand aceleasi strategii in propria viata, iti accelerezi drumul catre succes. Este evident, asa-i ? Aceasta e modalitatea prin care obtii succes financiar.

Cei 3 pasi fundamentali pentru Stiinta Succesului:

1.Stii exact ce iti doresti

Care e viziunea ta? Ce anume vrei sa creezi pentru viata ta personala si profesionala? Ce fel de stil de viata iti doresti? Unde iti doresti sa traiesti? Ce fel de activitati, cum vrei sa-ti petreci timpul?

2.Stii exact de ce vrei ceea ce iti doresti

Daca stii ce anume iti doresti, e neaparat sa aflii de ce. Daca nu ai un motiv emotional suficient de puternic, vei renunta in momentul in care lucrurile devin dificile. Tony spune: ” Traieste o viata creata de tine, in felul tau, nu in felul in care altii au programat-o pentru tine.”

De indata ce stii de ce-ul din spatele dorintelor tale, poti intr-adevar sa-ti schimbi viata pentru totdeauna.

3.Stii ce ai de facut si cum s-o faci

Exact ca si Bradley Cooper in filmul “Limitless”, dupa ce ia pilula NZT: “Nu m-am simtit drogat sau ametit, doar clar. Am stiut exact ce trebuie sa fac si cum s-o fac.” 


In cazul meu personal, folosesc Stiinta Succesului pentru a deveni Life Coach, urmand exact cei 3 pasi fundamentali.

  1. Stiu exact ce imi doresc ( Sa devin Life Coach si sa creez o viata legendara pentru mine si pentru cei in viata carora am impact)
  2. Stiu exact de ce imi doresc ( Deoarece e o durere imensa stiind cati tineri nu primesc in familie sau ies de pe bancile scolii fara absolut nicio educatie despre ce inseamna viata, obiectivele, stiinta succesului si arta implinirii. Sunt sigur ca pot avea un impact urias in viata lor si de asemenea, ca imi pot folosi skillurile, grija, dragostea si dedicarea pentru a influenta pozitiv persoane a caror decizii influenteaza viata a milioane de oameni, lideri de companii, persoane in functii de conducere la privat sau stat)
  3. Stiu exact ce am de facut si cum s-o fac ( Imi iau licenta pentru soferi profesionisti, ca intr-o perioada relativ scurta sa am libertatea financiara de a practica si face cursul de 3500 de dolari creat de Tony Robbins si Cloe Madanes , special pentru cei care vor sa invete ce inseamna Life Coaching)

“Stii, in viata, o multime de oameni stiu ce au de facut, dar putini fac ceea ce stiu. Cunoasterea nu este de ajuns. E neaparat sa actionezi.” Tony Robbins

Sursa: Tony Robbins Date with Destiny by Eugene Washington (Carte)

Ti-a placut sau nu acest articol? Daca vrei sa-mi spui, scrie un comentariu aici sau pe Facebook.

“Nu accepta o viata in care sa fii, sa faci, sa daruiesti sau sa impartasesti mai putin decat maximul de care simti tu ca esti capabil !”

Cu drag,

 Florin Dascalu

Florin Dascalu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s